пʼятниця, 26 грудня 2014 р.

У Львові вдруге обстріляли  будинок міського голови Андрія Садового (оновлено)

26 грудня, близько 20.45, пролунав вибух у будинку мера Львова. За словами очевидців, стріляли з РПГ (ручної протитанкової гранати). На той момент, на щастя,  удома нікого не було.  На місці події працюють еменесники і правоохоронці.
Це вже другий за півроку напад на помешкання міського голови Львова. Нагадаємо, що наприкінці липня будинок родини Садових обстріляли з гранатомету. Той напад також стався в ніч з п’ятниці на суботу, коли Садових не було вдома. Цей злочин досі не розкритий, хоча і президент Порошенко, і голова СБУ Наливайченко заявляли, що беруть під особистий контроль розслідування цього замаху.
 «Це вже переходить межі здорового глузду!, – емоційно прокоментував zaxid.net новий напад на його будинок Андрій Садовий. – Але якщо не розкритий попередній замах, то цього варто було очікувати».
Інформацію про інцидент IA ZIK підтвердила речник міліції Львівщини Світлана Добровольська.
«Є така інформація. Близько 20.45 в міліцію надійшло повідомлення про те, що невідомі особи стріляли в будинок мера міста Андрія Садового. Пошкоджено стіну будинку. На місце події вже виїхали працівники міліції. За попередньою інформацією, стріляли з гранатомета», – повідомила Добровольська.
Як стало відомо, в наслідок події ніхто не постраждав. За словами Добровольської, справу розслідуватиме СБУ.
Ілюстрація: army.lv

Немає коментарів:

Дописати коментар